ponedeljek, 6. april 1998

Donacije

Družinska pobuda nima stalnih prihodkov razen članarine, ki jo plačujejo člani. Ta je minimalna zato, da ne bi bila ovira za članstvo v društvu.

Če smo bolj natančni, sploh nima drugih rednih prihodkov, razen članarine. Od začetka delovanja doslej ni od države dobila nobene podpore, čeprav so različne vlade in zakonodajalec uporabili kar nekaj naših predlogov in idej. V tem obdobju smo enkrat prejeli donacijo občine Gorenja vas-Poljane, kjer ima društvo sedež in nekajkrat so nas posamezniki podprli z denarnimi sredstvi ali računalniško opremo. Člani pa nas vseskozi poleg že plačane članarine podirajo tudi s prostovoljnimi izrednimi denarnimi prispevki.

Zato vas prosimo, da nas tudi Vi denarno podprete, če imate možnost in če tudi sicer podpirate naše delovanje.

Številka našega transakcijskega računa je 24200-9004350752

  • Donacijo nam lahko poklonite tako, da izpolnite splošno položnico in jo vplačate na pošti ali banki

  • Lahko uporabite katero od spodaj naštetih spletnih bank, v kateri imate odprt svoj račun.







  • Če imate odprt račun na PayPal plačilnem sistemu, lahko nakažete donacijo od tam. Spodaj kliknite na ikono Donate in potem na PayPal-ovi spletni strani vpišite želeni znesek donacije.

  • Če bi radi nakazali donacijo s kreditno kartico, to lahko na povsem varen način storite preko sistema PayPal. Spodaj kliknite Donate in na PayPal strani izberite plačilno kartico, s katero bi radi vplačali donacijo.


Ni komentarjev:

Objavite komentar